Hur man schemalägger ett e-postmeddelande i Outlook

Det finns en webbaserad version av Outlook om du inte har skrivbordsutrymme. Detta skiljer sig från standardmeddelandet från Microsoft eftersom det utvecklades med mer affärsinriktade funktioner.

Du måste först gå till Outlook-webbplatsen för att boka ett meddelande. Du behöver inte betala någon prenumerationsavgift för webbversionen. Efter att ha loggat in kan du börja med att välja "Nytt meddelande" från menyn i det övre högra hörnet. Du kommer sedan att dirigeras till den vanliga e-postsidan.

Fyll i dina textrutor som vanligt med hjälp av meddelandefönstret. Ange mottagaren, ämnet och brödtexten i meddelandet.

När du är klar med att ange alla dessa uppgifter klickar du på pilen bredvid "Skicka" för att få upp en rullgardinsmeny. Du bör välja "Schemalägg skicka" i motsats till "Skicka".

En ny meny visas när du klickar på "Schemalägg skicka." Du kommer att ha två val från den här menyn för att skicka följande morgnar klockan 8. För att ordna en viss tid kan du också välja "Anpassad tid".

Om du väljer "Anpassad tid" visas en kalendermeny. Du kan sedan välja en specifik dag och timme för att skicka den därifrån.

Ditt meddelande kommer att schemaläggas när du väljer "Skicka" från det här alternativet (eller det före det). Om den visas i dina utkast med flaggan "Schedule Send" när du väljer den, har den slutförts på rätt sätt.

Mer information om detta ämne hittar du i hela artikeln. https://clean.email/blog/email-management/how-to-schedule-an-email/outlook