Hur tar jag bort e-postlagring på Mac

Vi skickar många e-postmeddelanden varje dag. E-postlagring blir överväldigad av olika bilagor som kommer in i din inkorg med e-postmeddelandena. När du har öppnat bilagan på din Mac hämtas den automatiskt på din dator. Här är instruktionen hur du tar bort e-postlagring på Mac:

1. Bilagor är en av de största lagringskonsumenterna. För att radera, navigera bara till meddelanden med bilagor, klicka på Meny och välj Ta bort bilaga. Alternativt kan du helt enkelt ta bort e-postmeddelandet och fortsätta till din nedladdningskatalog i biblioteket på din Mac för att ta bort nedladdade bilagor.

2. Med den senaste macOS kan du också använda optimeringsfunktionen för att radera bilagor. Klicka på "Apple-menyn" och välj Om den här Mac. Klicka på fliken Lagring och välj sedan Hantera -> klicka på E-post i vänster sidofält. Nedan får du reda på hur mycket utrymme som bifogas, väljer och tar bort alla filer du inte längre behöver.

Vissa användare klagar över att deras Mac-e-postapp dyker upp på delade skärmar. Detta kan vara en skrämmande upplevelse. Så här stoppar du appen från att dyka upp:

1. Starta programmet.

2. Från menyraden Välj E-post och inställningar.

3. Klicka på fliken Allmänt.

4. Avmarkera rutan "Föredra att öppna meddelanden i delad vy när du är i helskärm" så är du klar.

Du kan också ta bort e-postlagring på Mac med en tredjepartsapp, som Clean Email. Med den här e-post-orhanizer för Mac kan du avregistrera dig från irriterande nyhetsbrev, kombinera e-postmeddelanden till en skärm med lätt att välja åtgärder som ska tillämpas. Den hanterar automatiskt din e-postinkorg även när du sover.

Att veta hur man organiserar iCloud-e-post är också en viktig information för e-posthanteringen på Mac.