Comment changer d'adresse e-mail

Medan vi hanterar e-postkonton gör vi ofta misstag. Som ett resultat kan e-postorganisationsfel leda till önskan att ändra e-postadress. Om du inte gillar ditt nuvarande e-postadress för Gmail eller har några andra allvarliga skäl att ändra e-postadress i Gmail måste du följa några steg:
1. Logga in på ditt konto och klicka på personlig information i vänster sidofält.
2. Välj “E-post” under fliken “Kontaktinformation”.
3. Välj vilken Google-postlåda du vill ändra.
4. Om inställningen öppnas kan du göra ändringarna genom att välja redigera bredvid ditt e-postkonto.
5. Skriv in den nya adressen och se till att den inte redan har tagits - oroa dig inte, Gmail varnar dig om det nya namnet redan har tagits.
6. Därefter får du ytterligare steg på skärmen och ett verifieringsmeddelande skickas till din brevlåda för att slutföra ändringarna.

Om du vill ändra din Yahoo-e-postadress kan du bara skapa en alias-e-postadress som är bättre känd som ett e-postkonto för engångsbruk istället. Ett engångskonto är ett bra alternativ om du inte vill ta bort din nuvarande e-postruta. Tänk dig att försöka överföra alla Yahoo-filer och annan viktig information till den nya postlådan istället för att behålla all din information utan störningar genom att helt enkelt använda ett tillfälligt e-postnamn.

Outlook tillåter inte att du bokstavligen byter Microsoft-e-postadress, men du kan lägga till alternativa e-postmeddelanden eller radera ditt nuvarande e-postkonto.

Om du använder AOL och vill få en ny e-postadress måste du radera din nuvarande postlåda och skapa en helt ny, men det är inte nödvändigt att radera den gamla AOL-postlådan.

Läs hela artikeln här https://clean.email/how-to-change-email-address