Bästa falska e-postadressgenerator

Om du inte gillar att ta emot ånga från prenumerationsmeddelanden och skräppost ska du försöka använda en falsk e-postadressgenerator när du registrerar dig för onlinetjänster som du inte helt litar på. Om du inte läser villkor för serviceavtal noggrant innan du klickar på skicka-knappen kan du aldrig vara säker på hur din personliga information hanteras. Även stora företag delar användarinformation med tredje parter. Om du vill hålla din inkorg ren, använd en annan adress för varje webbplats du registrerar dig med den falska e-postgeneratorn. För att skydda din inkorg från skräppost kan du använda e-post-appen, som Clean Email eller Cleanfox, automatiskt tillämpa utvalda åtgärder på e-postmeddelanden så snart de kommer.

Du bör veta att vissa e-postadressgeneratorer är slöseri med tid eftersom de flesta webbplatser har redan svartlistat dem. Sedan finns det skadliga falska e-postadressgeneratorer som skannar dina e-postmeddelanden och extraherar personlig information från dem. Slutligen bör du undvika falska e-postadressgeneratorer med hemsk användbarhet och påträngande annonser. Så titta på det bästa vi har valt för dig:

1. Temp Mail. Det genererar falska e-postadresser med trovärdiga domännamn som @ oncloud.ws och erbjuder en app för iOS- och Android-enheter. Du kan också låsa upp några premiumprodukter, som anpassade domännamn, annonsfri upplevelse och så vidare. Temp Mail är tillgängligt på flera språk, och det raderar regelbundet gamla e-postmeddelanden från dess servrar, så du kan vara säker på att din tidigare aktivitet inte kommer tillbaka för att orsaka problem.

2. Doserbara. Det låter dig generera alla falska e-postadresser du vill, så länge det slutar med @ dispostable.com. Om du vill generera din egen anpassade e-postadress behöver du bara fylla i adressfältet och trycka på Enter.

3. 10Minutemail. Det är baserat på ett enkelt koncept: tjänsten genererar automatiskt en ny falsk e-postadress var tionde minut. Eftersom e-postmeddelanden ibland kan bli försenade och anlända mycket senare än väntat, ger 10minutemail också användare möjlighet att återställa nedräkningen med ett enkelt klick.

När du framgångsrikt undviker att distrahera spam-meddelanden når din produktivitet nya höjder och du kommer att ha det mycket lättare att fullfölja alla mål som du har angett för dig själv. Ju fler e-postorganisationsfel du vet om, desto lättare blir det för dig att undvika dem.