Bästa verktyg för att arbeta på distans

På grund av COVID-19-pandemin och det globala behovet av sociala distansåtgärder bör arbetsgivarna vara redo att ompröva sin nuvarande arbetsordning. Många företag uppmuntrar nu fjärrarbetet, det är därför du behöver känna till produktivitetshackar, som innehåller bästa verktyg för att även fungera på distans.

1. E-posthantering: Clean Email. För att undvika att bli galen från oändliga e-postmeddelanden, behöver du ett effektivt e-posthanteringsverktyg, och det är där Clean Email kommer in. Denna e-posthanteringsapp hjälper dig att ta kontroll över din e-postinkorg genom att använda många funktioner. Du kan hantera hela grupp av e-postmeddelanden, omedelbart avsluta prenumerationen på oönskade meddelanden och så vidare.

2. Teamkommunikation: slack. Alla som undrar hur man kan arbeta på distans med ett team av människor från olika delar av världen behöver veta om Slack. Du kan tänka på detta fjärrverktyg som ett snabbmeddelande på steroider eller som ett realtidsalternativ till e-post. Trots textmeddelanden kan du skicka filer och ringa röst- och videosamtal.

3. Online-möten: Zooma. Det är en modern videokonferens- och webinarlösning med enastående användarrecensioner och skalbarhet i företagsklass. En enda Zoom-videokonferenssession kan innehålla upp till 1 000 videodeltagare och 49 videor på en enda skärm.

Om ditt företag tvingar dig att arbeta på distans måste du veta hur du kan arbeta hemifrån framgångsrikt.

Kolla in hela artikeln här - https://clean.email/best-tools-to-work-remotely