Bästa e-postappar för iPhone

Frågan är, hur väljer du de bästa e-postapparna för iPhone bland dem som inte är så bra eftersom du står inför en så lång lista med e-postklienter, hanteringsverktyg och olika verktyg. Bästa e-postappar för iPhone bör vara så effektiva och enkla samtidigt att du bara kan ladda ner dem och börja använda dem utan att gå igenom självstudier. De måste också utformas så att de är lätta att använda och bekväma att titta på.

1. Gmail. Den här e-postappen kanske inte behöver en introduktion. Det är en gratis e-posttjänst som utvecklats av Google och lanserades 2004. Gmail-appen ger meddelanden i realtid, gör att du enkelt kan växla mellan flera konton, söka snabbt efter din e-post, bara för att nämna några några av dess många funktioner. Du kan använda den på alla enheter med iOS-, Android- eller Windows-system.

2. Newton Mail. Det är en e-post-app som är häpnadsväckande med sitt brett utbud av funktioner och en mycket polerad användarupplevelse. Till skillnad från andra liknande e-postspårningsverktyg fungerar Newtons läskvitton på alla plattformar på alla e-postkonton, och det har också en Mac-version.

3. Outlook. Det är ett av de bästa Gmail-alternativen. Dess iOS-version är snabb och fullspäckad med många överraskande användbara funktioner som du inte hittar någon annanstans. Outlook för iOS stöder Microsoft Exchange, Office 365, Gmail, Yahoo Mail och iCloud, men det fungerar bäst med Outlook.com (inklusive Hotmail och MSN), en webbaserad svit med webbmail, kontakter, uppgifter och kalendertjänster från Microsoft.

Kolla in hela artikeln här - https://clean.email/best-email-app-for-iphone-2018