Bästa Cleanfox -alternativet: Ren e -postapp

Vi valde att jämföra Cleanfox, en e -postabonnent på ett uppdrag för att bevara planeten, med Clean Email, en flexibel inkorgsorganisatör med innovativa automatiseringsfunktioner, för att hjälpa dig att inte bli överbelastad av skräppostmeddelanden.

Cleanfox är en lättanvänd e-postprenumerant som är medveten om den skadliga miljöpåverkan av skräppostmeddelanden. Enligt Cleanfox släpper ett enda e -postmeddelande ut 10 gram CO2 varje år, vilket är bekymmersamt eftersom 80% av e -postmeddelandena aldrig ses. Nattée bestämde sig för att bygga en e -postlösning som skulle göra det möjligt för sina kunder att bli av med skräppost och nyhetsbrev som täpper till sina inkorgar med bara några få klick, för att minska den skadliga inverkan på skräppostmeddelanden på miljön.

Ren e -post är inte bara en e -postavslutare. Det är ett bra e -posthanteringsverktyg med många olika funktioner. Ren e-post analyserar e-postrubriker som innehåller ämnesrader, avsändar- och mottagarinformation, datum, e-poststorlek och andra metadata med hjälp av avancerade algoritmer för att ordna alla dina e-postmeddelanden i buntar som är enkla att granska som du kan hantera med några enkla klick. Ren e -post ger dig möjlighet att automatisera e -postuppgifter i framtiden, så att du kan automatisera din e -posthantering fullt ut och se till att oönskade e -postmeddelanden aldrig mer samlas i din inkorg.

Båda programmen kan automatiskt känna igen nyhetsbrev och annan prenumerationskommunikation i din inkorg och arbeta med alla större e -postleverantörer, inklusive Gmail, Hotmail, Live, Outlook, Yahoo och andra. De ger dig sedan en lista över de identifierade e -postmeddelanden som du kan utvärdera, vilket gör det enkelt att ta bort e -postmeddelanden som du inte vill behålla i din inkorg.

Ren e -post kan hjälpa dig att bli av med e -postmeddelanden som inte har en avanmälningslänk, medan Cleanfox bara kan användas för att avsluta prenumerationen på nyhetsbrev. Clean Email's Prenumerationsfunktion är så smart att den inte kan luras av falska avregistreringslänkar. Du kan glömma irriterande meddelanden från Pinterest, YouTube, Amazon, Ebay, Uber, etc. Ren e -post stör inte ens avskrivningsknapparna; istället överför det bara e -postmeddelanden till papperskorgen.

Källartikel med mer information https://clean.email/best-cleanfox-alternative