Bästa programvara för hantering av e-postlista

Du är inte ensam om du är osäker på hur du hanterar en e-postlista utan att använda programvara. Vi förstår hur svårt det är att ta reda på hur man använder automatisering eller segmenterar dina listor baserat på kontakternas engagemang, beteende, intressen och vilka de är på egen hand.

1. ActiveCampaign. Den har många alternativ för att kategorisera befintliga och nya anslutningar. Genom att tillåta dig att lägga till taggar kan du enkelt organisera alla dina listor. Taggarna hjälper till att särskilja prenumeranter och låter organisationen skicka anpassade e-postmeddelanden till var och en. Taggarna är likaså automatiserade och de appliceras på prenumeranters profiler baserat på hur de interagerar med ditt material.
2. Hubspot. När det gäller att hantera dina prenumeranter på HubSpots Marketing Hub har du många alternativ. Även om Hubspot är ett CRM, kan det vara integrerat med andra CRM:er om du bara vill att Hubspot ska vara din programvara för e-postlista. Integreringsverktyget är ganska praktiskt för att synkronisera data från din primära CRM och eliminera behovet av manuell datainmatning.
3. MailChimp. Eftersom MailChimp också är en e-postlistmjukvara, sticker den ut som ett CRM. Varje kontakt på plattformen kan vara taggad, vilket gör att du kan komma ihåg och få en förståelse för vad de tycker om, vilka de är och hur de i allmänhet ansluter till ditt e-postinnehåll. MailChimp kan bryta ner din listas statistik för att ge dig en detaljerad bild av hur hälsosamma dina listor är och hur engagerade dina prenumeranter är.
4. ConvertKit. ConvertKit är designat specifikt för hantering av e-postlistor, så det innehåller allt du behöver för att segmentera prenumeranter och producera eller distribuera högkvalitativt innehåll. Detta ledningssystem har ett enkelt och rent gränssnitt som gör det enkelt att komma åt och ändra dina rutiner som kommer att påverka segmentbildningen.
5. Skicka i blått. Sendinblues grundläggande CRM-funktioner kompletterar dess blygsamma automatiseringsförmåga underbart. Dess automatiserade teknik gör det möjligt för små och medelstora företag att ordna sina adresslistor och leverera innehåll som är anpassat till den demografin.

När du har valt ett hanteringsprogram för e-postlistor för ditt företag, kanske du vill lägga till ett verktyg för att rengöra e-post och avbryta prenumerationer, till exempel Clean Email, för att hålla din inkorg organiserad så att du inte behöver kontrollera din inkorg hela tiden. Du kan använda den för att hantera e-postadresser från en mängd olika e-postleverantörer, inklusive AOL-post, Gmail, Outlook, Yahoo, Protonmail, Zoho och andra. Det är ett av de mest användbara verktygen, oavsett om du arbetar hemifrån, på ett kontor eller helt enkelt har för många meddelanden att hantera ensam.

Källartikel https://clean.email/best-email-list-management-software