Bästa Gmail-rengöringsverktygen

Jag slår vad om att ingen gillar att spendera timmar och timmar på att städa din brevlåda. Men de flesta av oss gillar definitivt känslan av det rena och organiserade e-postkontot där du omedelbart kan hitta de meddelanden du behöver. Vi har bra nyheter för dig. De bästa Gmail-rengöringsverktygen kan ta processen med din rengöringsprocess för Gmail-inkorgen enkelt, mindre ansträngning på din väg och på kortare tid.

1. Clean Email. Den här e-postappen har tillräckligt med funktioner för att göra ditt liv enklare och ditt arbete mer produktivt. Den har en algoritm som låter dig ta bort gamla e-postmeddelanden och avsluta prenumerationen på nyhetsbrevet som du inte behöver längre. Du kan ställa in dina egna filter för automatiska åtgärder som att flytta, märka eller ta bort etc. i en grupp e-postmeddelanden. Det kan enkelt hjälpa dig att avsluta prenumerationen på Amazon, Quora, PayPal och andra plattformar.

2. Mailström. Detta är ett annat verktyg som kan hjälpa dig att enkelt uppnå Inbox Zero. Den buntar liknande e-postmeddelanden som du tycker är irrelevanta och låter dig vidta en massåtgärd, inklusive radering, arkivering, flyttning etc.

3. ZenMail. Det är ett Chrome- och Firefox-tillägg för Gmail-användare. Det hjälper dig att skärma och sortera nya e-postmeddelanden för att få en renare inkorg. Varje gång du får ett nytt e-postmeddelande går det igenom en screener som frågar dig vad du vill göra med framtida e-postmeddelanden från avsändaren. På så sätt behöver vissa meddelanden aldrig reagera din brevlåda. Du kan arkivera meddelanden när de anländer, skicka dem till papperskorgen och till och med skapa en speciell mapp eller etikett för dem när de träffar din inkorg. Därefter kan du radera en hel mapp utan att oroa dig för att förlora viktiga e-postmeddelanden.

Kolla in hela artikeln för mer information - https://clean.email/best-gmail-cleanup-tools