Bästa e-postprogramvaran

Vilka är de bästa e-postprogramvarorna för att dra full nytta av att använda e-postkorrespondens?

1. Mailbird. Även om Mailbird endast är tillgängligt för Windows-operativsystemet, inspirerades det faktiskt av e-postklientprogramvara för macOS, Sparrow-e-postklienten. Mailbird har den inifierade inkorgen, som låter dig se e-postmeddelanden från många olika inkorgar på en enda skärm. Det är gratis att ladda ner och använda men den betalda versionen har fler funktioner.
2. Fladdermusen! Det är en unik e-postprogramvara för Windows vars syfte är att skydda din korrespondens mot tredje part. Den stöder end-to-end-kryptering för att förhindra att även din e-postleverantör läser dina meddelanden och det blockerar automatiskt skadlig kod.
3. Gnista. Det är en modern e-postklient för iPhone, iPad, Mac och Android. Den har en modern design och intelligent e-postprioritering. Det kan känna igen viktiga e-postmeddelanden som också gör det möjligt att intelligent meddela dig bara om e-postmeddelanden från personer du känner, vilket hjälper dig att vara produktiv hela dagen.
4. Postlåda. Här kan du lägga till ett obegränsat antal e-postadresser och gruppera dem som du vill. Du kan till exempel gruppera dina personliga konton och e-postkonton på jobbet så att du kan se alla personliga eller arbetsrelaterade e-postmeddelanden med ett enda klick.
Clean Email är inte en e-postklient utan en otroligt effektiv organisationsapp för e-posthantering. Denna e-postprogramvara kan på ett intelligent sätt analysera din brevlåda och gruppera alla e-postmeddelanden som den hittar i buntar som är enkla att granska.