Hur man filtrerar e-postmeddelanden i Yahoo

Det är OK om du har svårt att hitta viktiga meddelanden bland alla reklamnyhetsbrev, e-postmarknadsföring, skräppost och andra meddelanden i ditt Yahoo-konto. För att underlätta e-posthantering bör du lära dig att filtrera e-postmeddelanden i Yahoo. Det är här e-postfilter hjälper. E-postfiltrering är en programvarufunktion som gör att inkommande meddelanden automatiskt kan utvärderas och filtreras utifrån ämne eller innehåll. Till exempel kommer e-postmeddelandena från din chef att komma till mappen "Work". I Yahoo kan du filtrera inkommande e-postmeddelanden automatiskt baserat på specifika kriterier du väljer. Du kan skapa upp till 500 filter där.

Så här skapar du filter:

1. Klicka på ikonen Inställningar → gå till Fler inställningar.
2. Klicka på Filter.
3. Klicka på Lägg till nya filter.
4. Ange ett filternamn, följ sedan anvisningarna på skärmen för att skapa filterregler och välj den mapp du vill att dessa meddelanden ska skickas till.
5. Klicka på Spara.
Ibland kan du få ett e-postmeddelande och omedelbart vill se till att det och alla framtida e-postmeddelanden från samma adress skickas till en viss mapp eller tas bort en gång.

Att filtrera e-post är ett smart sätt att snabbt hitta det meddelande du letar efter. Men om du snabbt vill kunna identifiera en viss e-post bör du överväga att använda e-postverktyg som Clean Email. När du börjar skriva något i sökfältet kommer Clean Email att söka och filtrera resultat på rätt sätt när du skriver. Den har många användbara funktioner som du definitivt kommer att gilla. Med hjälp kan du enkelt blockera, uppnå, flytta grupper av relevanta e-postmeddelanden med bara några få klick. Du kanske också undrar hur du avslutar prenumerationen på e-postmeddelanden på Yahoo.

Mer information https://clean.email/how-to-filter-emails-in-yahoo