Hur man ökar produktiviteten på arbetsplatsen

Mängden arbete dina anställda kan utföra under en förutbestämd tidsperiod kallas arbetsplatsproduktivitet. Deras produktivitet måste öka eftersom de kan producera mer arbete. Du måste justera om de inte slutför uppgifterna på sin lista. Om ditt team inte klarar allt du vill att de ska göra, måste du förbättra din totala produktivitet på arbetsplatsen. Fördelarna är:

* övergripande prestandaförbättringar

* utveckla och uppnå en strömlinjeformad arbetsprocess

* ökat engagemang i arbetet och den tid som ägnas åt värdefullt arbete

* minska tid som ägnas åt adminarbete etc

 

Så hur kan man förbättra produktiviteten på arbetsplatsen?

1. Hur din arbetsplats fungerar för närvarande. Tänk på hur ditt företag fungerar för närvarande. Ser du redan var ändringar behöver göras? Att prata med dina anställda är en bra metod för att lära sig vad de skulle vilja se förbättras eller vad som kan hjälpa dem att bli mer produktiva.

2. Gör dig av med digitala arbetsytor. Det är mer sannolikt att du skjuter upp städningen av din digitala arbetsyta och missar viktiga e-postmeddelanden om din e-postkorg är överväldigad. Du kan minska all e-postångest och förbättra e-postproduktiviteten genom att rensa upp din inkorg. En utmärkt lösning för e-posthantering för att effektivt rengöra och organisera dina e-postmeddelanden automatiskt är Clean Email-appen. Det kan vara ett av dina första steg på vägen mot att bli mer produktiv med en digital arbetsplats.

3. Minska stressnivåerna.

Du kan börja minska stressen genom att uppmuntra ditt team att prata om eventuella problem eller problem och erbjuda några lösningar.

4. Bättre resurser. Om ditt teams verktyg inte är i tid eller om de har helt ont om relevanta resurser, kommer de inte att kunna fungera effektivt. Dessutom kan du ladda ner produktivitetsverktyg för arbetsplatsen för att övervaka framstegen och hjälpa dig att avgöra vilka justeringar som krävs. Det är viktigt att använda organisationsappar och produktivitetsappar för att fungera mer effektivt.

5. Miljö. Prestanda påverkas avsevärt av arbetsmiljön. Din personal kommer utan tvekan att känna på samma sätt om sitt arbete om kontoret är oorganiserat, rörigt och tråkigt. Använd naturligt ljus, håll området snyggt och se till att temperaturen är precis lagom för att maximera komforten.

Mer information om detta ämne och andra produktivitetstips hittar du i vår blogg https://clean.email/blog/productivity/how-to-increase-productivity-in-the-workplace