Den bästa programvaran för e-postsäkerhet 2022

E-postsäkerhet är mer avgörande än någonsin tidigare på grund av nätfiskeförsök och dataintrång. Lyckligtvis kan e-postsäkerhetsprogram hjälpa till att hålla din inkorg, såväl som all personlig information som finns i, skyddad från hackare.

När de flesta av oss hör termen "e-postsäkerhet" tänker vi genast på lösenordssäkerhet och potentiellt farliga e-postbilagor. Tyvärr kan inte ens den säkraste e-postleverantören garantera att du är säker från alla e-posthot som kommer i din väg. Det är därför alla borde investera i den bästa programvaran för e-postsäkerhet de har råd med: den skyddar din personliga information och inkorg från hackare och andra cyberhot.

Det finns hundratals alternativ för postlådesäkerhet eftersom bästa praxis för e-postsäkerhet är avgörande för praktiskt taget alla med en e-postadress. Det är dock inte alla företag som tillhandahåller samma högkvalitativa verktyg, så istället för att vänta tills du har blivit övertygad, välj de bästa lösningarna utifrån din budget och dina krav.

1. Avanan. Avanan Email Security tillhandahåller skydd mot virus, nätfiske, skadlig programvara, dataförlust och kontokompromiss. Avanan undersöker också varje användares e-posthistorik, vilket gör att den snabbt kan upptäcka e-postbedrägeri och identitetsstöld, som båda kan vara allvarliga problem om de inte märks. Programmet skyddar nästan alla e-postleverantörer, såväl som andra samarbetsplattformar som Google Drive, Slack och andra.

2. Barracuda e-postsäkerhet. Barracuda är en molnbaserad säkerhetslösning som skyddar kunder mot skadlig programvara, nätfiske, DDoS-angrepp och spam. Barracuda tillhandahåller även kryptering och skydd för e-postbilagor, så du behöver inte oroa dig för en dataläcka via e-post.

3. Bevis. Proofpoint Email Protection ger en hög nivå av e-postsäkerhet, inklusive antispam och antivirusskydd. Förebyggande av dataförlust och utgående filtrering ingår också, liksom andra verktyg för e-posthantering. Proofpoint inkluderar även funktioner som e-postkryptering, förebyggande av bedragarepost och rapportering.

När du har valt e-postsäkerhetsprogram kan du skydda ditt e-postkonto ännu mer genom att använda Clean Email. Den här appen erbjuder flera användbara funktioner som kan hjälpa dig att undvika nätfiskeattacker och skydda din inkorg från hackare.

Mer information i hela artikeln https://clean.email/blog/email-security/email-security-software