Bästa gratis e-postkonton för företag

De flesta företagare har undrat vad som är den bästa gratis affärse-posten någon gång. Sanningen är att inte alla gratis e-postkonton för företag skapas lika. Din kostnadsfria e-posttjänst för företag bör åtminstone ha ett sofistikerat spamfilter, vara enkel att använda, ha tillräckligt med lagringsutrymme, gränssnitt mot andra affärsverktyg och vara otroligt pålitlig. Det finns verkligen inget behov av att använda betalda e-postkonton för företag, du bör prova de som är gratis för att hitta lämpliga för dig.

1. Det mest populära och självklara alternativet är Gmail. Gmail har förändrat användarnas förväntningar och gjort e-post mer intuitivt, effektivt och användbart sedan den begränsade betaversionen 2004. Gmail erbjuder gratis företags-e-post med 15 GB lagringsutrymme, en förfinad användarupplevelse, mobilappar, smarta svar och fantastisk interaktion med resten av Googles ekosystem. Du måste betala 5 USD per person och månad för G Suite, Googles paket med molnberäknings-, samarbets- och produktivitetsverktyg, för att kunna använda ett anpassat domännamn som [email protected].
2. Vi har ingen anledning att tvivla på Zoho Mails anspråk på att vara den bästa gratis e-postlösningen för företag. Zoho Mail är en mogen annonsfri e-posttjänst med stöd för anpassade domännamn, garanterad tillgänglighet och enkel anslutning till resten av Zoho-sviten. Den är tillgänglig som en del av Zoho Workplace, en omfattande svit med molnappar för små och medelstora företag.
3. Över 200 miljoner individer använder Yahoos e-posttjänst av personliga skäl, men få är medvetna om att Yahoo! Mail erbjuder nu en företagsplan för $1,19 per månad. Ett anpassat domännamn, 1 TB gratis lagringsutrymme och support för e-postalias ingår i paketet, vilket gör att du kan ge olika e-postadresser till dina anställda under samma domännamn. Endast Yahoo! Mails historia av säkerhetsintrång skyddar den från att hamna längst ner på den här listan. Till exempel, 2017, meddelade företaget att alla Yahoo-användarkonton hade kapats, och detta är bara ett av många storskaliga säkerhetsproblem som har inträffat sedan e-posttjänstens start 1997.
4. Användare av AOL Mail kan nu skicka upp till 25 MB bilagor, ha fullständigt skräppost- och virusskydd och få tillgång till sina e-postmeddelanden via e-postprogram från tredje part som Outlook och Mailbird. AOL Mail fortsätter att tillhandahålla obegränsad lagringskapacitet för e-post. Även om det finns vissa begränsningar kommer de flesta användare aldrig att nå dem, därför tror vi inte att AOL är orättvist när de hävdar att dess e-posttjänst är obegränsad.
5. Guerrilla Mail är en tillfällig e-posttjänst med ett klick som låter dig skapa ett nytt e-postkonto. När du ansluter dig till onlinetjänster eller interagerar med kunder som inte verkar helt pålitliga, kan du använda det för att undvika spam och skydda din identitet. Guerrilla Mail är inte tänkt att användas som ett primärt e-postkonto eftersom det är en tillfällig tjänst. Varje e-postadress du upprättar har en utgångstimer på en timme, och Guerrilla Mail erbjuder inga återställningsalternativ för att bevara sina kunders integritet. Tjänsten håller inte ens koll på användaraktiviteter
.
Källartikel https://clean.email/free-business-email-accounts